Bucak ve Köylerindeki, İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Eşofmanlar Okul Müdürlerine Teslim Edildi

• 16/12/2019

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası oda binasında Bucak Ve köylerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırladığı Eşofmanları Okul Müdürlerine teslim etti.
Bucak Ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanımız Emrullah Ünal, Bucak Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Müdürleri ,Bucak Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Katıldı.

Eşofman Dağıtımında Konuşan Başkan Hasan Yalçın Mecikoğlu ” 18 yıldır odamızda her yıl Eşofman Dağıtımını yapıyoruz ,800 eşofman Köy ve ilçemiz okullarında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilecek,öğrencileri okul müdürleri belirleyip onlar veriyor biz burada sadece onlara teslim ediyoruz “dedi. Kaymakam ve Belediye Başkanı “Bu Hayra vesile olan üye İş-adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler .