BUCAK’A YENİ BİR YAŞAM ALANI DAHA GELİYOR: TURBA YOLU REKREASYON PROJESİ BAŞLADI

• 25/03/2021

Bucak’ta yeni yaşam alanları oluşturmak için canla başla çalışan Bucak Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Turba yolunda vatandaşların sıkça kullandığı alanda Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3.5 km. uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmalara başlandı.

Gazi caddesi Turba yolunda yapılan Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Vatandaşlarımızın Turba yolunun yapımı konusunda bizden beklentileri vardı. Bu alanda özellikle vatandaşlarımız sıkça yürüyüş gerçekleştiriyordu. Bizde vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda Bucak’ımıza Karayvatlar Mahallesi Çubukiçi Deresi projemizden sonra yeni bir yaşam alanı daha kazandırmak için çalışmalara başladık.  Proje kapsamında ilk etapta 170 adet pembe çiçekli oya ağacı, 170 adet herdem yeşil sokak Benjamin’i ve yaklaşık 19.000 adet rengarenk gülün dikimine başladık.  Projemizin geri kalan kısmında ise Turba yolumuza vatandaşlarımızın kullanımı için 1 adet büfe, 10 adet ahşap pergole, banklar, 13 adet ahşap köprü, spor aletleri, dekoratif aydınlatma, çöp kovaları yerleştireceğiz. Burada çok modern ve kullanışlı bir alan oluşturacağız. Projemizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımıza nezih bir mekan daha kazandırmış olacağız. Hayırlı olsun. “dedi.