BUCAK’A DEV SPOR YATIRIMLARI

• 08/01/2021

BUCAK’A DEV SPOR YATIRIMLARI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bucak Belediyesini ziyaret ederek; Bucak’a 1.000 kişilik Spor Salonu, yarı Olimpik Yüzme Havuzu, inşaatı devam 500 kişilik KYK Yurdunun hızla tamamlanması, Oğuzhanspor için yeni antrenman sahası yapılması, Bucak İlçe Stadının ışıklandırmasının ve modernizasyonunun yapılması ve sentetik çim yüzeyli saha yapımının müjdesini verdi. Başkan Emrullah Ünal yatırımların protokolünü imzaladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Burdur programı kapsamında beraberinde Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, AK Parti Burdur İl Teşkilatı ve ilçe ile Bucak Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Bucak Belediyesine yaptığı ziyareti değerlendiren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bucak Belediye Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Sn. Bakanımız ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada ilçemiz için müjdeler verdi. Burdur Milletvekillerimiz Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, İl Başkanımız Volkan Mengi ve İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz ile daha önce yatırım programına alınması için teklifte bulunduğumuz 1.000 kişilik Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, İnşaatı devam 500 kişilik KYK Yurdunun hızla tamamlanması, Oğuzhanspor'umuz için yeni antrenman sahası yapılması, Bucak İlçe Stadımızın ışıklandırmasının ve modernizasyonunun yapılması, Sentetik çim yüzeyli saha yapımının müjdesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Sayın Yasin Uğur ve Sayın Bayram Özçelik’e ilçemize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yatırımlar İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Ünal Bucak esnafına ve Bucaklı vatandaşlara da teşekkür ederek, “Bu yatırımlar sizlerin fedakarlıkları sayesinde Bucak’ımıza kazandırılıyor. Tüm esnafımıza ve  vatandaşlarımıza Sayın Bakanımızın ilçemize gelişi sırasında gösterdiği anlayış, destek ve yakın ilgi için teşekkür ediyorum.  Taşın aş olduğu bu asil şehir her şeyin en iyisine layık.  Bucak’ımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.“ açıklamalarında bulundu.

Söz Verdiğimiz gibi Projelerimizi Birer Birer Hayata Geçiriyoruz

Seçimlerden önce verdiği sözlerin sonuna kadar arkasında olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözleri bir program dahilinde yerine getiriyoruz. Bugünde Bucak spor yatırımları açısından tarihi günlerinden birisini yaşadı. İlçemiz gençlerine hizmet edecek birçok yatırım için protokol imzaladık. Protokolünü yaptığımız yatırımlarımız gençlerimize yeni olanaklar sağlayacak, belki de gençlerimiz arasından Milli sporcular yetişmesine vesile olacaktır. Tüm bu yatırımları bir ekip ruhu ile yoğun takiplerimiz ve Bakanlıkları aşındırmamız sayesinin de İlçemize kazandırıyoruz. Buradan bir kez daha Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, İlimiz Milletvekilleri Sayın  Yasin Uğur ve Bayram Özçelik’e, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi’ye, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Oğuz’a, Başkan Yardımcılarıma ve  Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.