BUCAK BELEDİYESİNİN GÜREŞ KURSU BAŞLADI

• 11/08/2021

BUCAK BELEDİYESİNİN GÜREŞ KURSU BAŞLADI

Bucak Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ata sporu güreş kursları başladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “İlçemizde gençlerimizin spora yönlendirilmesi, sporun teşvik edilmesi için Belediye olarak çeşitli branşlarda kurslar düzenliyoruz. Bu kurslarımıza bir yenisini daha ekledik. Ata sporumuz güreşin yaygınlaşması, yeni şampiyonlar yetiştirmek için 40 kişilik bir genç grubumuz ile güreş kurslarımız haftada 2 gün olacak şekilde başladı. İlçemize yeni pehlivanlar kazandırmak, Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için tüm güreş severleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde Antrenör Yavuz Dilek yönetiminde açtığımız güreş kursuna katılmaya davet ediyorum. İlginin yoğun olduğu Güreş kursumuzda alanında uzman antrenörler tarafından uygulamalı ve teknik olarak bilgiler veriliyor. Kursa katılan gençlerimiz aldıkları eğitimler ile kendilerini spor alanında geliştirme fırsatı bulacaklar” dedi.