BUCAK BELEDİYESİNDEN MEHTERAN KONSERİ

• 13/07/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN MEHTERAN KONSERİ

Bucak Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde saat 20:00’da Kaymakamlık önünden  (eski aliye önü) Mehteran takımı ile birlikte Cumhuriyet Meydanına Milli Birlik Yürüyüşü düzenleyecek.

Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen ancak kahraman milletimizin cesareti ve onurlu direnişi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile önlenen darbe girişiminin 5. yıl dönümünde covid-19 tedbirleri elden bırakılmadan etkinlikler gerçekleştireceğiz. 15 Temmuz Perşembe günü saat 20:00’de Süleyman Demirel Bulvarı Kaymakamlık önünden başlayacak, Cumhuriyet meydanında konser şeklinde devam edecek olan Mehteran programınıza siz değerli hemşerilerimi davet ediyorum. “dedi.