BUCAK BELEDİYESİNDEN FARKINDALIK ÇALIŞMASI; OĞUZHAN ANITINA MASKE!

• 22/02/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN FARKINDALIK ÇALIŞMASI; OĞUZHAN ANITINA MASKE!

Bucak Belediyesi maske takmanın zorunlu olduğu bu dönemde farkındalık oluşturmak ve vatandaş bilincini daha da artırmak için Şehrin Simgelerinden olan Oğuzhan Anıtına maske taktı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal konuyla ilgili yaptığı açıklama da “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisi sürdüren Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadelemiz aralıksız devam ediyor. İlçemiz genelinde tedbirleri uyguluyoruz. Maske takmanın önemli ve zorunlu olduğu bu dönemde farkındalık oluşturmak ve maske takmanın gerekliliğine dikkat çekmek için Üçgen kavşakta bulunan şehrimizin simgelerinden olan Oğuzhan Anıtına maske taktık. Vatandaşlarımızdan Korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini rica ediyoruz. Bu salgınla mücadeleyi hep birlikte başaracağız.” dedi.