BUCAK BELEDİYESİNDEN CAMİ MAHALLESİNDE İÇME SUYU ŞEBEKE YENİLEME ÇALIŞMASI

• 19/06/2022

BUCAK BELEDİYESİNDEN CAMİ MAHALLESİNDE İÇME SUYU ŞEBEKE YENİLEME ÇALIŞMASI

Bucak Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü içme suyu şebeke hattı yapım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Cami Mahallesinde 1200 metre içme suyu şebeke hattı yenilendi.

Cami mahallesinde yürütülen içme suyu şebeke hattı çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemize ve ilçemiz halkına sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla içme suyu şebeke yenileme ve yeni şebeke hattı yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz gerek yeni hat yapım çalışmalarında, gerekse arızalara müdahale çalışmalarında gece gündüz demeden aralıksız çalışıyorlar. Cami Mahallesinde yeni yapılmakta olan 500 kişilik KYK öğrenci yurdu ana hat bağlantısı ve eski olan hattımızı yenileme çalışması gerçekleştirdik. Cami mahallesinde Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu ve KYK öğrenci yurdu civarında 16 atü pvc boru kullanarak 1200 metre içme suyu hattı yaptık. Yeni hat çalışmamızın devreye alınmasıyla birlikte o bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz daha sağlıklı ve daha basınçlı suya kavuştular.” dedi.