BUCAK BELEDİYESİNDEN BABALAR GÜNÜ İÇİN ÖZEL KUTLAMA

• 17/06/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN BABALAR GÜNÜ İÇİN ÖZEL KUTLAMA

Bucak Belediyesi Babalar Günü için anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Çocuklarıyla birlikte fotoğrafını çekip gönderen Babaların fotoğrafları Belediye reklam panolarına konulacak.

Bucak Belediyesi, yaklaşan ‘Babalar Günü’nde özel bir kutlama gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bucak’ta yaşayan babaların, çocuklarıyla birlikte çektirdikleri fotoğrafların Bucak Belediyesi’nin reklam panolarında yayınlanacağı duyuruldu. Bucak Belediyesi, Babalar Günü’nde farklı bir çalışmaya imza atıyor. Bucak’ta yaşayan babaları hem sevindirmek hem de çocukları ile geçirdikleri mutlu anları ölümsüzleştirmek için kolları sıvayan Bucak Belediyesi, babaların çocuklarıyla ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları belediyeye ait reklam panolarından paylaşacağını açıkladı. Siz de reklam panolarımızda yerinizi alın. Babalar Günü için ‘Baba ve Çocuk’ temalı fotoğraflarınızı bekliyoruz. Fotoğraflarınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Son Gün: 18 Haziran 2021.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Yaklaşan ‘Babalar Günü’nde her biri ailemizin değerli bir üyesi olan babalarımızın mutluluğunu taçlandırmak için böyle bir kutlama yapma kararı aldık. Evlatları ile birlikte güzel anılarını ölümsüzleştirdikleri fotoğrafları, belediyemizin reklam panolarından paylaşacağız. Tüm babalarımızın, evlatlarıyla birlikte mutlu ve güzel günler geçirmelerini diliyorum.” dedi.