BUCAK BELEDİYESİDEN SPOR AKADEMİSİNE HAZIRLIK KURSU

• 17/08/2021

BUCAK BELEDİYESİDEN SPOR AKADEMİSİNE HAZIRLIK KURSU

Bucak Belediyesi spor akademisi kursları kayıtları başladı.Müracaatlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacak.

Spor Akademisi kursları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Gençlerimizi Spro Fakültelerine,PMYO Okullarına, Beden Eğitimi öğretmenliğine, Antrenörlüğe, spor yöneticiliğine,rekreasyon’a hazırlamak için kurslarımız başlıyor. Müracaatlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacak.  Lise son sınıf ve mezun öğrencilerimizi uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. İlçemiz gençlerinin her alanda başarılı olması için Belediye olarak daima gençlerimizin, çocuklarımızın yanında olacağız.”dedi.