BUCAK BELEDİYESİDEN ESNAFLARA GIDA VE GİYSİ DESTEĞİ

• 28/04/2021
  • 1946

BUCAK BELEDİYESİDEN ESNAFLARA GIDA VE GİYSİ DESTEĞİ

Bucak Belediyesi esnaf destek paketlerine bir yenisini daha ekledi. Tam kapanma döneminde de talep eden esnaflara gıda ve giyecek yardımında bulunacak.

Esnaf destekleri hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Tam kapanma döneminde de esnaflarımızın yanında olmaya, onlara destek vermeye devam ediyoruz.Talep eden esnaflarımıza gıda ve giyecek desteğinde bulunacağız.Destek paketimizden yararlanmak isteyen esnaflarımızın Belediyemizin resmi internet sitesi  www.bucak.bel.tr adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 05436481515 nolu watsaap hattına veya [email protected]  email adresine gönderebilirler. Ayrıca esnaflarımız bu konuda ayrıntılı bilgiye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 05436481515 numaralı telefonundan ulaşabilirler. Esnaflarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bucak Belediyesi pandemi sürecinde daha öncede kiracı esnaflarına, pazarcı esnaflarına destek vermiş ve esnaflar tarafından takdir edilmişti.

Başvuru Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.