BUCAK BELEDİYESİ HİZMETTE ÇEŞİTLİLİK İÇİN İŞ MAKİNESİ VE ARAÇ YATIRIMINA DEVAM EDİYOR

• 02/03/2021

Bucak Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için araç ve iş makinası yatırımlarına devam ediyor. Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. Belpaş’a mini kazıcı yükleyici bir iş makinesi ve bir çekici kamyon kazandırıldı.

İş makinası ve araç yatırımı hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bucak Belediyesi olarak Milletimizin bizlere emanet ettiği kamu kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında iş makinesi ve araçların önemi büyük. Bizde Belediye ve bağlı şirketimiz olarak iş makinesi ve araç yatırımına büyük önem veriyoruz.   2019 yılı içerisinde Belpaş Şirketimize Belediye hizmetlerimizde kullanılmak üzere sıfır 1 adet Hidromek kazıyıcı yükleyici ve 2 adet tek kabin sıfır ford transit, 2021 yılbaşında da 2 adet Ford marka  transit 350 M modeli çift kabin kamyonet, 1 adet Ford Marka transit 350 m modeli tek kabin kamyonet ve 5 adet Ford marka tourneu currier modeli binek araç kazandırmıştık. Şimdi de Hidromek marka HMK 62 SS modeli Mini Kazıcı Yükleyici ve BMC Tuğra TGR 1846 Modeli çekici kazandırdık. İş makinesi ve araç yatırımlarından dolayı Belpaş Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.  Yeni iş makinası ve çekici aracımızın ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.