BUCAK BELEDİYESİ BUCAK’TA VEFAT EDEN TÜM VATANDAŞLAR İÇİN HATİM DUASI OKUTACAK

• 21/01/2021

BUCAK BELEDİYESİ BUCAK’TA VEFAT EDEN TÜM VATANDAŞLAR  İÇİN HATİM DUASI OKUTACAK

Bucak Belediyesi tarafından ebediyete intikal eden belediye başkanları, belediye personeli, aileleri, sağlık çalışanları ve Bucak’ta vefat eden tüm vatandaşlar için Hacı Ömer Ağa Camiinde Cuma namazında hatim duası yapılacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız tarafından okunan Hatmi Şerifin, Yasin-i Şeriflerin, Tebarekelerin, tesbihatların ve kelime-i tevhidlerin sevaplarını hocalarımızın eşliğinde Hacı Ömer Ağa camiinde bağışlıyoruz. Allah kabul etsin. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın ruhları şad ve mekanları cennet olsun. Bu vesileyle güzel bir dayanışma örneği de sergileyeceğiz. Tüm hatmi şerif okuyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her ne kadar pandemi dolasıyla ağzımızda maske ve aramızda mesafeler olsa da birlik ve beraberliğimize halel gelmemesi adına bu tür yaklaşımların önemli olduğunu düşünüyorum. 2021 yılının Bucak’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini, sıkıntının, kaza ve belaların olmadığı ve virüsten kurtulduğumuz yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi.