BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, “HALK GÜNÜ BULUŞMALARI”NA BAŞLIYOR

• 01/10/2021

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, “HALK GÜNÜ BULUŞMALARI”NA BAŞLIYOR

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Başkanı yerinde bulamıyorum”, “Başkanı benimle görüştürmüyorlar”, “Başkan benimle görüşmek istemiyor”, “Başkan ile ne yaptıysam görüşemedim” diyen ve sorunu, sorusu, sorunlara çözümü, talebi, projesi olan tüm vatandaşları istisnasız her Pazartesi 14:00-17.00 saatleri arasında Bucak Belediyesinde “Halk Günü”ne bekliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Yaptığı açıklamada, “Bu makamlar vatandaşa hizmet makamı. Gelmek isteyen görüşmek isteyen herkesin rahatlıkla erişmesi gereken yerler. Göreve başladığımız günden bugüne kadar ziyaretimize gelen herkesle görüştük. Bundan sonra da kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Vatandaşlarımızla daha özel görüşmek için halk günü toplantılarımız başlattık. Her hafta Pazartesi günleri 14.00-17.00 saatleri arasında halk günü toplantılarımız devam edecek. Belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bütün çalışma arkadaşlarımızla beraber hemşehrilerimizin taleplerini, sorunlarını dinleyeceğiz ve belediyemizin imkânları çerçevesinde çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Ünal açıklamasının devamında, “Başkanı yerinde bulamıyorum”, “Başkanı benimle görüştürmüyorlar”,  “Başkan benimle görüşmek istemiyor”, “Başkan ile ne yaptıysam görüşemedim” diyen vatandaşlarımı ve tabi ki sorunu,  sorusu, sorunlara çözümü, talebi, projesi olan tüm vatandaşlarımı istisnasız her Pazartesi 14:00-17.00 saatleri arasında Belediyemizde  “Halk Günü”ne bekliyorum.”dedi.